1

Spreker, Schrijver & Life coach

‘Diep in de zee is er rijkdom, mateloos. Als je zekerheid zoekt, blijf dan aan de oever.’
Saadi

Renee Kelder (1985) is gastspreker, schrijver, humanistisch geestelijk verzorger en verslavingsexpert. In haar werk als maatschappelijk werker miste ze diepgang. Ze deed een post-hbo Mindfulness en ging Humanistiek studeren. In 2015 studeerde Renee af als humanistisch geestelijk verzorger aan de Universiteit voor Humanistiek. Hetzelfde jaar begon ze haar eigen praktijk en sindsdien helpt ze mensen ‘weer op verhaal te komen’. In haar praktijk begeleidt ze mensen bij wie het levensverhaal door een ingrijpende gebeurtenis is onderbroken. Zoals bij een ziekte, het verliezen van een geliefde of een andere crisis waardoor er een breukervaring plaatsvindt. Er ontstaat een kloof tussen het oude geleefde leven en de nog onbekende toekomst. We voelen dat het leven kwetsbaar is en wij zelf kwetsbaar zijn, als blijkt dat het volledig anders kan lopen dan gehoopt.

Als humanistisch geestelijk verzorger is Renee verbonden aan de VGVZ en werkt zij parttime bij de Hartekamp Groep.

Lezingen

Tijdens lezingen vertelt ze haar indrukwekkende verhaal over hoe ze verslaafd raakte, welke blokkades er bestonden en hoe deze haar ware identiteit belemmerden…

Meer info

Drugsvoorlichting

Alle jongeren komen een keer in aanraking met drugs. Daarom is drugsvoorlichting in het onderwijs een must.

Meer info

Schrijfcoach

Wil je alles weten over het schrijven van een boek? Huur Renee dan in als schrijfcoach óf boek een online schrijfcursus. In een reeks van acht lessen maken Renee en schrijvende zus Eva van jou een echte schrijver.

Meer info

Life coach

Durven is even je evenwicht verliezen, niet durven is jezelf verliezen‘ aldus Kierkegaard.
Je hoeft het niet alleen te doen. Renee is er voor je als life coach.

Meer info

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

    Mis niks! Schrijf je nu in en ontvang de nieuwsbrief van Kelder & Kelder met aanbiedingen, schrijftips en exclusieve ledenkorting!