Life coach

Ik creëer vanuit mijn werk als humanistisch geestelijk verzorger en auteur ruimte voor levens- en zingevingsvragen

In mijn werkwijze zie ik jou helemaal waardoor jij jezelf ook weer kan gaan zien.’

Mensen kunnen verslaafd zijn aan drugs, relaties, gedachtenpatronen, werk, geld, eten, gamen, de lijst is oneindig. In gesprek met Renee ga je samen ontrafelen welke gevoelens, gedachten en ervaringen deze verslaving in stand houden. Wat heb je nodig om (weer) een meer vrij en autonoom mens te zijn? Hoe komt het dat je je steeds wilt verdoven? Niet in het hier en nu kan leven? En ondermijnende gedachtenpatronen je leven beheersen?

Je hoeft het niet alleen aan te gaan. Samen met Renee werk je aan bewustwording, leer je stapje voor stapje stil te staan en weer te gaan voelen.

Als je levensverhaal stokt door een crisis, weet je even helemaal niets meer zeker. Het lijkt alsof al je zekerheden van tafel zijn geveegd en jij alleen bent overgebleven. Je vertrouwen is weg, je vraagt je af wie je bent? Waarvoor je leeft? Wat het leven nog voor een zin heeft? Het verhaal wat je altijd vertelde aan jezelf en andere over wie je bent en wil zijn is niet meer hetzelfde. Je moet zoeken naar nieuwe woorden.

In een crisis ben je vaak overmand door allerlei gevoelens als angst, verdriet, boosheid, stress. Al die gevoelens nemen alle ruimte in. Je krijgt geen grip meer op je leven, het lijkt alsof je meer geleefd wordt dan dat je zelf bewuste keuzes maakt waar je achterstaat. In gesprekken gaan we weer ruimte creëren en lichtheid, samen komen we erachter wat je wél wilt en hoe je daar kan komen.

We houden ons vast aan zekerheden en controle, maar wat als je lichaam je door ziekte ‘in de steek laat?’ Een geliefde overlijdt? Je op een dag in paniek wakker wordt? Dan is het belangrijk dat er iemand is die je de grond onder je voeten kan bieden die je zelf niet meer kan ervaren. Naakte wetsbaarheid kan onverdraaglijk aanvoelen in het harde daglicht. Het is belangrijk dat er dan iemand is die jou een mantel kan aanbieden van onvoorwaardelijke nabijheid.

wil je meer weten over life-coaching?

Neem dan contact met me op

Contact

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en acties!

    Mis niks! Schrijf je nu in en ontvang de nieuwsbrief van Kelder & Kelder met aanbiedingen, schrijftips en exclusieve ledenkorting!