Inspirerende lezingen voor het bedrijfsleven

Renee heeft aan den lijve ondervonden dat het op zoek gaan naar je ware identiteit, het vinden en het uitdragen daarvan als mens of bedrijf, de basis vormt voor succes, geluk en zingeving.

Iedereen krijgt te maken met veranderingen en tegenslagen in het leven. Ook op het werk kunnen dingen anders lopen als verwacht. Neem corona en de nieuwe manier van werken die dit met zich meebrengt. Maar ook een geplande ontwikkeling zoals een reorganisatie is een grote verandering.

Over het algemeen vinden mensen veranderingen moeilijk. Je kent je vertrouwde patronen, de nieuwe moet je nog ontwikkelen. Het kan voor onrust zorgen en onzekerheid.

Renee vertelt in haar lezing over hoe wij mensen op veranderingen reageren. En hoe een verandering juist een nieuw perspectief kan bieden. Het biedt kansen tot ontwikkeling op zowel persoonlijk als bedrijfsvlak.


1

Verslaafd

Indrukwekkend

Tijdens inspirerende lezingen vertelt Renee haar indrukwekkende verhaal over hoe ze verslaafd raakte, welke blokkades er bestonden en hoe deze haar ware identiteit belemmerden…

Want Renee weet als geen ander hoe het is om te moeten veranderen. Met voorbeelden uit haar eigen leven, psychologie en filosofie laat ze iedereen zien hoe je met grote veranderingen om kan gaan.


2

stappenplan

Doeltreffend

Those who have a ‘why’ to live, can bear with almost any ‘how’.‘ Viktor Frankl

Als bedrijf moet je weten waar je voor staat. Wat is jullie gemeenschappelijk doel? Wie zijn jullie in de kern of willen jullie zijn? Waarin maken jullie het verschil? De antwoorden op deze essentiële vragen is de zingevende fundering van je bedrijf en werknemers.


3

Ware identiteit

Organisatie

“The one thing you can’t take away from me is the way I choose to respond to what you do to me. The last of one’s freedoms is to choose one’s attitude in any given circumstance.” Viktor Frankl

Je hebt altijd een keuze. Niet in wat je overkomt als bedrijf of mens, maar wel hoe je hiermee omgaat. Na deze lezing van Renee voel je weer de lichtheid en speelsheid van het leven. Ervaar je weer kracht en nieuwsgierigheid.

Nu Boeken

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en acties!

    Mis niks! Schrijf je nu in en ontvang de nieuwsbrief van Kelder & Kelder met aanbiedingen, schrijftips en exclusieve ledenkorting!