Drugsvoorlichting is Een MUST

Ik creëer vanuit mijn werk als humanistisch geestelijk verzorger en auteur ruimte voor levensvragen en zingeving.

In het onderwijs

Alle jongeren komen een keer in aanraking met drugs. Daarom is drugsvoorlichting in het onderwijs een must. Voor jongeren op school, maar ook voor ouders en voor (gemeentelijke) instellingen is Renee een veelgevraagd gastspreker – die er als ervaringsdeskundige, auteur en na wetenschappelijk onderzoek – alles van afweet. Tijdens haar lezingen komen actuele drugs aan bod, zoals wiet, lachgas, alcohol, coke, GHB en XTC. Aan de hand van haar eigen verhaal en feiten maakt ze dit onderwerp bespreekbaar en voorziet ze de luisteraars van kennis om hun eigen afweging te kunnen maken en op de hoogte te zijn van de gevaren. Ook vertelt ze haar inspirerende verhaal over hoe ze haar leven na haar verslaving op radicale wijze weer op de rit kreeg door voor te lezen uit haar boek Parttime-Junkie.

meer info

Op maat

Iedereen krijgt te maken met veranderingen en tegenslagen in het leven. Ook op het werk kunnen dingen anders lopen als verwacht. Neem corona en de nieuwe manier van werken die dit met zich meebrengt. Maar ook een geplande ontwikkeling zoals een reorganisatie is een grote verandering.

Over het algemeen vinden mensen veranderingen moeilijk. Je kent je vertrouwde patronen, de nieuwe moet je nog ontwikkelen. Het kan voor onrust zorgen en onzekerheid.

Renee vertelt in haar lezing over hoe wij mensen op veranderingen reageren. En hoe een verandering juist een nieuw perspectief kan bieden. Het biedt kansen tot ontwikkeling op zowel persoonlijk als bedrijfsvlak.

In een telefonische voorbespreking vertel je hoe jouw ideale lezing eruit ziet, dan maakt Renee deze voor je op maat.

meer info

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en acties!

    Mis niks! Schrijf je nu in en ontvang de nieuwsbrief van Kelder & Kelder met aanbiedingen, schrijftips en exclusieve ledenkorting!