Jullie kiezen met een bestandsoverdrachtservice voor je computer kan moeilijk bedragen. Moderne gevarieerdheid biedt echter veel oplossingen. In die artikel leert u hoedanig u dezelfde programma kiest om bestanden naar jij computer dichtbij te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u zullen zoeken en welke wanneer de drie beste worden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Vanwege een aangenaam -programma aan het online overzetten met bestanden te kiezen, zou u voordat verschillende tonen letten. Lees hier meer over.

Beveiliging

Dit is het eerste dat binnen je opkomt. We kan niet deze persoonsgegevens op handen vallen van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Stuk voor stuk online data room providers -services die in die artikel terechtkomen beschreven, beschikken over moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat tot uw medewerkers geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is een onderwerp ervoor een bijzonder artikel, een laat de de door specialist bestaan.

Gemak

Dit is dezelfde van de belangrijkste factoren bij het kiezen betreffende een -platform. Deze behelzen functies dat het tellen van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

Het gemak met het opslaan van bestanden – jij moet jullie bestanden waarin u geïnteresseerd bent binnen een paar stappen vinden.

Keuze om documenten rechtstreeks in de repository bij creëren. Vanwege dit uit te voeren, worden meestal aanvullende medewerkers geïntegreerd.

U moet volledige controle hebben over jullie verzenden of ontvangen met bestanden.

Mits het bestand kan aanlanden bewerkt, horen het jij geschiedenis van het functioneren zijn.

Het is geweldig mits er met de pc-versie ook een mobiele variant komt.

Prijzen

Iedereen eis het voornaamste tarief kiezen met een goede prijs en niet te veelvuldig betalen voor wat jullie niet van plan bent te benutten. Natuurlijk bepaalt iedereen zelve wat hij nodig heeft gekregen en wat niet.

Volledige grootte met downloadbare bestanden

Het bleek dat dit cijfer toch wel anders bestaat in opslagservices. Onderhand sommige jij toestaan om bestanden van 250 Gb of langer te downloaden, zijn meerdere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

U service met Apple bestaan beschikbaar ervoor eigenaren betreffende iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud is een pakket van alle Apple-services, dit niet alleen cloudopslag omvat, maar eveneens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het eerste voordeel bestaan de express synchronisatie met bestanden aan alle apple iphone 4, waardoor zij snel toegankelijk zijn vanaf het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en meerdere diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk erin.

Het laadstation kan mede dienen als een werkruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid om de opslagmedium als server te behandelen om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven over gezinstoegang voor maximaal 5 personen, plus dit kan winstgevend is.

Dropbox

Dropbox is dus van de oudste en populairste clouddatarooms.

De heeft vaak coole tools die de arbied vereenvoudigen. Mooie tips bij de registratie en installatie van de applicatie en zeker duidelijke interface versnellen het aanpassingsproces. Lees meer door onboarding in uw applicaties in dit rendement.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: je kansen om gelijktijdig te bewerken in 1 bestand, opmerkingen achter te laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te bekijken en jouw prullenbak. Jullie kunt verwijderde bestanden ook zien in uw map waarmee ze zijn voordat ze werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt sector uit van het Google-systeem, wat dus snelle plus gemakkelijke integratie met bestaat andere diensten betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en meerdere.

About the author : admin

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Latest videos

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.